Jokilaakson Jelppi ja Duo Jämsä syventävät yhteistyötä

Duon monivuotinen yhteistyökumppani Jokilaakson Jelppi Oy haluaa kantaa kortensa kekoon ja panostaa Duon lasten salibandyn toimintaan. Duo ja Jokilaakson Jelppi ovat sopineet entistä laajemmasta yhteistyöstä tulevalle kaudelle 2019-20.

Duo salibandyn kaikissa kauden 2019-20 kotiturnauksissa, jokaisessa ottelussa palkitaan Jokilaakson Jelppi pelaajat.
Jokilaakson Jelppi pelaaja auttaa pelikavereita ja joukkuettaan kohti parempaa tulosta niin kuin Jokilaakson Jelppikin auttaa kodin remonteissa.

Duon salibandyvastaava Ari Vilenius ja Jokilaakson Jelpin toimitusjohtaja Jarkko Ahlholm kiittelevät toisiaan aikaan saadusta sopimuksesta. Kuvassa Duo salibandyn E1-junioreita; Hannes Kosunen, Valtteri Ahonen ja Atte Vilenius.

Jokilaakson Jelppi, paikallista työtä jo yli 10 vuotta

Vahva paketti taloyhtiöille, yrityksille ja yksityisille Jämsänjokilaaksossa. Tarjoamme saumatonta yhteistyötä. Unohda turha odottelu remonttien kanssa. Sovimme aikataulut putki- ja sähköyritysten kanssa. Meiltä saat kaiken yhdestä osoitteesta.

Jarkko Ahlholm
040 8770 980
posti@jokilaaksonjelppi.fi

Jokilaakson Jelpin ja Duo Jämsän yhteistyö