ylälogo
Etusivu
Edustusjoukkue
2. Joukkue
Pelit
Tilastot
Peliraportit
Duon Tiedote
Historia
Tiedot
Linkit
Pelien live-seuranta
facebook

Kausijulkaisu


SM-kaukalopallo

Kaukalopalloliitto


10.2.2018 F-junnut voittoihin

Duon salibandyn F-junnut pelasivat lauantaina Vaajakoskella kaksi Zone-liigan ottelua.

Päivän ensimmäisessä ottelussa vastassa oli O2 Jyväskylästä. Ottelu oli erittäin tasainen ja kovatempoinen. O2 johti ottelua useampaan otteeseen, Duon ollessa tappiolla mm. 1-3, 2-4. Duo kuitenkin kiri ekan erän viimeisessä vaihdossa ensin tasoihin ja sitten 5-4 johtoon. Tämä jäikin lopulta ottelun lopputulokseksi kun toinen erä pelattiin maalittomana. Ottelun parhaana palkittiin Duon maalivahti Mikael Äikäs, joka esitti tukun hyviä torjuntoja varsinkin toisessa erässä. Duo-pelaaja oli Atte Vilenius, joka varman puolustuspelaamisen ohella teki kolme maalia.


F-junnut

Toisessa ottelussa vastassa oli Leppäveden Leppä. Ensimmäinen erä oli tasaista pelaamista, Duon ollessa hivenen niskan päällä, tulostaululla kuitenkin vain 2-1 johto ennen erän viimeistä vaihtoa. Ensimmäisen ottelun tapaan siinä tuli ottelun ratkaisu kun Duon teki samassa vaihdossa kolme maalia ja tilanne oli erätauolla 5-1. Toisessa erässä peli rullasi ja usea Duon pelaaja pääsi maalien makuun. Peli päättyi lopulta Duon selkeään 11-2 voittoon. Ottelun parhaana pelaajana palkittiin Aleksi Kotiaho, joka toteutti puolustuspelaamista valmennuksen toiveiden mukaan, plokaten useita vastustajan laukauksia. Duo-pelaaja oli Anton Kirvesmäki, joka hyvän puolustuspelaamisen ohella kunnostautui tehokkaana hyökkäyspäässä tehden tehot 3+2.

Päivän tehopisteet: Atte Vilenius 6+0, Anton Kirvesmäki 3+3, Hannes Kosunen 3+3, Veeti Lahti 2+0, Valtteri Ahonen 0+2, Aleksi Vestu 1+0, Kasperi Kangasniemi 1+0, Aleksi Kotiaho 0+1 ja Roni Merihonka 0+1.

Päivän teema puolustuspään pelaaminen toteutui aika hyvin ja parani päivän kuluessa. Tästä on hyvä jatkaa harjoittelua ja kohti kotiturnausta, joka pelataan Mäntykallion koululla su 18.3.2018.

F-junnut