22.5.1996 Duo 96 perustettiin

Jämsänjokilaakson kaukalopallo yhdistyi kun Lentävä Jämsäläinen Jämsästä ja Jokilaakson Pallo Jämsänkoskelta yhdistivät voimansa pelikaudelle 1996-1997.

Yhdistymiselle oli olemassa selvä tilaus, sillä molemmissa seuroissa oli koettu sama ongelma, omat voimavarat eivät riittäneet kilpailullisesti ylöspäin. Molemmat joukkueet olivat pelanneet Keski-Suomen II-divisioonassa viime vuodet.

Valmennusvastuun Duo 96:ssa otti omalla peliurallaan viisi Suomen mestaruutta Oululaisessa Bandy-84-joukkueessa pelannut Pekka Koivuniemi. Pekan tehtävä oli yhdistää kaksi “verivihollista” ja se onnistuikin todella mahtavasti.

Seura asetti tavoitteeksi nousun lähivuosina kaukalopallon 1.divisioonaan.

Pekka Koivuniemi

Kausi 1996-1997

I-joukkueen kausi oli II-divisioonassa yhteen hitsaantumisen ja uuden oppimisen aikaa. Kaudella oli vaikeuksia sopeutua uusiin pelikavereihin ja pelisysteemiin. Vaikeuksien kautta joukkue pääsi ylempään loppusarjaan ja sai mahdollisuuden taistella paikasta 1.divisioonan karsintoihin. Joukkue ei ollut vielä kypsä nousukarsintoihin, mutta paljon opittiin ja koettiin kauden aikana. Kauden aikana joukkue hitsautui ja ns. Duo-henki alkoi kukoistamaan.

II-joukkueen kausi III-divisioonassa meni heikosti, seurauksena putoaminen IV-divisioonaan. Seurassa ei menetetty toivoa ja päätettiin näyttää epäilijöille seuraavalla kaudella.

Kuvassa suuri joukko Duolaisia uusissa verkka-asuissaan

1.5.1998 Haave divarista toteutui

Duon ykkösjoukkue lähti kauteen 1997-1998 vain yksi asia mielessään: nousu I divisioonaan. Pelaajauransa lopettanut Jämsän kaukalopalloilun pieni suuri mies Mika Kyrö otti valmennusvastuun ja kokosi seuran pelaajamateriaalista konkaripohjaisen, mutta iskukykyisen joukkueen. Koko kauden ajan Duo pelasi kapealla materiaalilla, kahdella kentällisellä. Kyrö onnistui tehtävässään ja toteutti oman ja seuransa haaveen: Duo nousi ykköseen.

Mika Kyrö

Duo oli 2. divisioonan runkosarjassa ylivoimainen, sarja meni ilman tappioita, vain kaksi tasapeliä ja loput voittoja. Duo joutui tiukille pudotuspeleissä ja I divisioonan karsinnoissa. Karsintoihin Duo selvisi pudottamalla TRIO Kaxin vasta rangaistuskuljetuskilpailun jälkeen.

I divisioonan karsinnoisssa Duo hävisi ensimmäisen ottelunsa ja oli sen jälkeen selkä seinää vasten. Loput kolme peliä oli voitettava tai nousu jäisi haaveeksi. Duo voitti nuo kolme peliään ja 1.divisioonan sarjapaikka varmistui.

Duon I divisioonaan nousseen joukkueen rungon muodostivat maalivahdit Jouni Kantala ja Harri Toivonen, puolustajat Jouni Hietanen, Jukka Pykäri, Tuomas Enroos ja Mika Leppänen sekä hyökkääjät Jukka Johansson, Juha Niemi, Ari Vilenius, Seppo Jokinen, Ari Tuovinen, Marko Virtanen, Jussi Riikonen ja Jani Ruokostenpohja.

Kakkosjoukkueesta ykkösen pelejä pelasivat Kimmo Järvinen, Mikko Kiiski, Turo Peltonen, Jari Sara-aho, Janne Nieppola ja Kimmo Kovanen. Duo-paitaa kävivät kokeilemassa myös muutaman runkosarjan ottelun pelanneet Jouni Autti ja Mika Huhtala. Huoltajina toimivat Pasi Tavilampi ja Aarne Lamminpää sekä joukkueenjohtajana Juha Nurmi.

Kuvassa Duo96:n pelaajia:
Ylärivi vasemmalta: Juha Nurmi (joukkueenjohtaja), Mika Kyrö (valmentaja), Aarne Lamminpää (huoltaja), Janne Nieppola, Turo Peltonen, Aki Suutari, Jani Ruokostenpohja ja Marko Virtanen.

Keskirivi vasemmalta: Kimmo Kovanen, Jari Sara-aho, Jouni Hietanen, Tuomas Enroos, Marko Salonen, Mikko Kiiski, Jussi Riikonen ja Juha Konttinen.

Eturivi vasemmalta: Harri Toivonen, Jukka Johansson, Jouni Autti, Mika Leppänen, Timo Vuorenpää, Ari Vilenius ja Petri Helsingius.

Kakkonen nousi VeePee:n johdolla

Duon kakkosjoukkue sai viime kaudella uutta tuulta purjeisiinsa, kun Jämsän Kiekko-Susien pitkäaikainen maalivahti Veli-Pekka Luoma lopetti kiekkoilun ja siirtyi Duon kakkosjoukkueen pelaaja/valmentajaksi.

Edelliskauden pettymys, putoaminen III divisioonasta IV divisioonaan, korjaantui kerta heitolla. Luoman johdolla Duon kakkosporukka oli nelosessa täysin omaa luokkaansa. Runkosarjan joukkue selvitti tappioitta ja vaikka pudotuspeleissä joukkue koki yhden (yhden maalin) tappion, niin nousu oli lopulta helppo ja selvä.

Duon kakkosjoukkueen menestys tiesi monelle joukkueen nuorelle pelaajalle mahdollisuuksia nousta seuran hierarkiassa ylöspäin. Joukkueen nuorista pelaajista Janne Nieppola, Mikko Kiiski, Tuomas Mustakallio ja Aki Suutari ovat tulevalla kaudella ykkösen miehiä. Kakkosen kokeneesta kaartista Juha Konttinen, Jari Halonen ja Kimmo Järvinen ovat myös tulevalla kaudella ykkösjoukkueen miehiä. Näin kakkosjoukkue täydensi tehtäväänsä Duon organisaatiossa myös kasvattajajoukkueena.

Duo II:n nousijajoukkueessa pelasivat: Maalivahdit Jari Halonen, Juha Hokka ja Kimmo Kovanen, puolustajat Tomi Nikkarikoski, Kimmo Järvinen, Timo Vuorenpää, Tuomas Mustakallio, Juha Konttinen, Veli-Pekka Luoma ja Petri Helsingius sekä hyökkääjät Teemu Rinnekangas, Turo Peltonen, Ville Helminen, Markku Ekman, Mikko Kiiski, Esa-Pekka Kauria, Aki Suutari, Janne Nieppola, Jari Sara-aho, Marko Salonen ja Jarno Salonen.

Kausi 1998-1999

Duon ensimmäinen kausi 1.divisioonassa. I-joukkueen valmentajaksi tuli Janne Toivanen. Janne oli aikaisemmin valmentanut Jyväskyläläistä Favouritea ja meriittejä oli myös voimannoston puolelta, kaksi maailmanmestaruutta.

Janne Toivanen

Kausi oli nousijajoukkueelle vaikea ja raskas. Jouluun mennessä oli kasassa vain kaksi sarjapistettä kymmenestä pelistä. Joulutauon jälkeen peli alkoi kuitenkin kulkea ja tuloksena oli kolmen ottelun voittoputki.

Suora sarjassa säilyminen varmistui kauden viimeisessä ottelussa Porin Karhu-Bandya vastaan. Duo voitti Porissa pelatun ottelun maalein 9-8. Kauden saldoksi tuli 12 pistettä ja se riitti sarjassa kahdeksanneksi. Karsintoihin matkasivat Revanssi Mäntästä ja RC Gremo Lahdesta.

Joukkueen paras pistemies oli Jukka Johansson, 36 (13+23) tehopistettä.

Joukkueessa pelasivat: Jouni Kantala, Harri Toivonen, Jari Halonen, Ari Tuovinen, Marko Virtanen, Marko Häkkinen, Seppo Jokinen, Janne Nieppola, Janne Haromo, Aki Suutari, Juha Konttinen, Mikko Kiiski, Ari Vilenius, Jukka Johansson, Juha Niemi, Sami Leinonen, Mika Leppänen, Tuomas Mustakallio, Jouni Hietanen, Kimmo Järvinen ja Jukka Pykäri.

II-joukkue pelasi 3.divisioonan Keski-Suomen lohkossa. Runkosarjassa Duo oli kolmas ja pääsi playoff-otteluihin. Matka jatkui aina lohkon loppuotteluun SMNKY:tä vastaan. SNMKY oli kuitenkin hieman parempi ja nousi yhteismaalein 15-14 2.divisioonaan.

Joukkueessa pelasivat: Mika Kyrö, Juha Riikonen, Jukka Pykäri, Saku Salminen, Turo Peltonen, Veli-Pekka Luoma, Esa-Pekka Kauria, Jari Sara-aho, Teemu Rinnekangas, Tomi Nikkarikoski, Markku Ekman, Timo Vuorenpää, Jarmo Mäntynen, Reijo Salonen, Mika Salonen, Jari Halonen, Ville Helminen ja Juha Hokka.

Kausi 1999-2000

Duon historian toiselle sarjakaudelle 1.divisioonassa joukkue muuttui paljon. Edellisen kauden joukkueesta lopettivat pelaamisen 1.divisioonassa Jukka Johansson, Seppo Jokinen, Marko Häkkinen, Janne Haromo, Jari Halonen, Juha Konttinen ja Sami Leinonen. Lisäksi Tuomas Mustakallio oli poissa armeijan vuoksi.

Peliaikaa ja vastuuta oli jaossa uusille pelaajille. Duon I-joukkueeseen tuli uusina pelaajina Christian Rautalin Valkeakoskelta, Juha ja Petteri Räsänen tulivat Helsingin Jyrystä, Esko Hiljanen Favouritesta, Juha Hokka ja Teemu Rinnekangas Duon II-joukkueesta.

Kausi alkoi kotivoitolla Panelian Toiveesta ja kahdella vierastasapelillä Vaasasta ja Seinäjoesta. Kauden aikana pisteitä kertyi tasaisesti. Duo pelasi runkosarjassa hyvää peliä ja olisi pienellä tarkkuudella voinut saalistaa melkein viisi pistettä enemmän. Lopulta sijoitus runkosarjassa oli neljäs, pisteitä kertyi 23 kappaletta.

Duon paras pistemies oli Esko Hiljanen 54 (31+23) pisteellä, perässä Juha Niemi 47 pisteellä.

Duo selvisi ensimmäisen kerran pudotuspeleihin, joissa sai vastaansa BJB:n Riihimäeltä. Ensimmäinen osaottelu oli Jämsässä ja ottelu oli todella tasaista BJB:n voittaessa kuitenkin 4-3.

Seuraavana päivänä pelattiin Riihimäellä ja tämän ottelun BJB voitti 8-4. BJB eteni lohkon loppuotteluun maalein 12-7. Lopulta BJB nousi karsintojen kautta kaukisliigaan.

Kausi oli Duon historian paras niin tuloksellisesti kuin taloudellisesti.

Joukkueella oli vuosi enemmän kokemusta 1.divisioonasta ja uudet pelaajat piristivät joukkuetta.

I-joukkue pelasi 3.divisioonassa hyvän kauden. Kauden neljästätoista pelistä kertyi 20 pistettä ja runkosarjassa sijaluku kaksi. Aina kun joukkue sai kaikki pelaajat peliin, oli voitto otteluissa taattu.

Joukkue kohtasi pudotuspeleissä Leppäveden Lepän ja voitti pelit yhteismaalein 14-9. Lohkon loppuottelussa vastaan tuli GB:n kakkosjoukkue. GB voitti ensimmäisen ottelun maalein 7-5 ja Duo voitti kotipelin maalein 11-6. Yhteismaalit Duolle 16-13 ja nousu 2.divisioonaan.

Parhaat pistemiehet kaudella olivat Jukka Johansson 43 (7+36) ja Seppo Jokinen 35 (25+9).

Duon naisjoukkue

Naisten joukkue osallistui GP-sarjaan ensimmäistä kertaa. Kauden aikana joukkue kiersi neljä GP-turnausta. Pisteitä kertyi 8 kappaletta ja se riitti yhdentoista joukkueen sarjassa sijalukuun kymmenen. Kauden kohokohtia oli Jämsän turnauksen voitto-ottelu GB II:sta vastaan. Eniten tehopisteitä keräsi Minna Tuovinen 6 (2+4), seuraavana Heidi Weijo 5 (2+3).

Kausi 2000-2001

Duon viidennelle sarjakaudelle joukkue lähti kokonaan Jokilaaksolaisin pelaajin. Joukkueesta lähti pois Esko Hiljanen, Petteri Räsänen, Juha Räsänen. Kausi meni tyydyttävästi sarjasijoituksen ollessa viides, 18 ottelua ja saman verran pisteitä.

Duon I-joukkue: Juha Niemi, Aki Suutari, Petri Lamberg, Marko Virtanen, Ari Vilenius, Jouni Hietanen, Ari Tuovinen, Jukka Pykäri, Teemu Rinnekangas, Janne Nieppola, Jouni Kantala, Harri Toivonen, Tuomas Enroos, Arto Pajukko. Valmentaja: Janne Toivanen Huoltajat: Pasi Tavilampi, Aarne Lamminpää

Kausi 2001-2002

Duo lähti kauteen edelleen valmentaja Janne Toivasen johdolla. Joukkueen liittyi uusina pelaajina kaukalopalloliigakokemusta omaavat Mika Kyyrönen, Jouni Utra ja Juha Räsänen.

Kausi alkoi loistavasti ja ensimmäinen tappio tuli vasta kuudennessa ottelussa. Joulukuussa Duo joutui vaihtamaan valmentajaa, koska pitkäaikaisen valmentajan Janne Toivasen siviilityöt veivät miehen pois Jokilaaksosta.Uudeksi valmentajaksi Duo pestasi kaukalopalloliigassa ja jääkiekon nuorten liigassa valmentaneen Jyväskyläläisen Jyrki Finnäksen. Kausi jatkui positiivisissa merkeissä ja Duon sijoitus runkosarjassa oli kolmas.

Jyrki Finnäs

Sijoitus oli paras Duon historiassa paras ja samalla syntyi uusi runkosarjan piste-ennätys 27 pistettä. Ottelut jatkuivat muutaman kauden jälkeen playoffseissa. Vastaan tuli KaVo Kangasalalta. Otteluvoitot päättyivät tasan, mutta KaVo meni jatkoon paremmalla maalisuhteella. Pettymys oli pelaajille suuri, kun liigakarsinta jäi haaveeksi. Mutta siitä huolimatta Duo esitti historian parasta kaukalopalloa.

Kausi 2002-03

Kausi 2002-2003 oli Duon osalta vaiherikas. Kauteen mahtui voiton riemua ja tappion kyyneleitä. Kautta väritti 1. divisioonan lohkojako arpomiset ja sarjaohjelmien uusiminen useampaan kertaan. Lopulta päädyttiin Duon mielestä ainoaan oikeaan ratkaisuun ja jaettiin 1. divisioona kahteen lohkoon, Etelä ja Pohjoinen.

Kautta varten Duon pelaajat harjoittelivat kovempaa kuin koskaan aikaisemmin. Tämä näkyi parempana liikkeenä jäällä ja pelaajat jaksoivat taistella läpi otteluiden. Duo sijoittui runkosarjassa kolmanneksi. Sijoitus oli mitä kauden alussa haettiin, mutta pistetavoitteesta Duo hieman jäi. Kauden aikana Duon kapea pelaajamateriaali joutui todella tiukoille, loukkaantumisia ja sairas poissaoloja oli ehkä hieman liikaa.

Runkosarjan päätyttyä tarjoutui Duolle mahdollisuus lähteä liigakarsintaan mukaan, kun etelälohkon voittaja MAKS-91 kieltäytyi kunniasta. Duo tarttui haasteeseen ja mahdollisuuteen taistella liigapaikasta. Liigakarsinnasta Duolle jäi hieman hampaankoloon, koska kertaakaan ei saatu kaikkia miehiä kasaan (loukkaantumisia ja työesteitä). Olisiko se sitten vaikuttanut lopputulokseen, onkin arvoitus? Duon sijoitus karsinnassa oli neljäs eli sarjan viimeinen. Karsinnan kaksi parasta, Kikka ja UKu pelaavat kaudella 2003-04 kaukalopalloliigassa.

Liigakarsinta oli raskas, mutta mielenkiintoinen kokemus. Ottelumatkat olivat pitkät ja sarjaohjelma tiivis. Liigakarsinta jätti kuitenkin muistoja paremmin järjestetyistä ottelutapahtumista ja laadukkaimmista erotuomareista.

Duo96:n 1-joukkue
Duo96:n 2-joukkue

Kausi 2003-04

Kausi 2003-2004 oli Duon osalta jälleen kerran vaiherikas. Kauteen mahtui voiton riemua ja tappion kyyneleitä. Sarjaohjelmat olivat valmiina hyvissä ajoin ja kauteen valmistautuminen oli kohdallaan. Myös playoff-ottelut palasivat kuvioihin vuoden tauon jälkeen, tämä oli hyvä asia. Vielä kun olisi kaukalopalloliigan karsinnat olisi saatu järjestettyä.

Duo sijoittui runkosarjassa seitsemänneksi. Duo päätyi vaihtamaan valmentajaa kesken kauden, Jukka Johansson korvasi Jyrki Finnäsin. Valmentajan vaihdos oli kaikkien osapuolien sopima.

Jukka Johansson

Duon sijoitus ei ollut mitä kauden alussa suunniteltiin, samalla pistetavoitteesta Duo jäi reilusti. Pistesaalis oli Duon 1. divisioona historian toiseksi huonoin. Ainoastaan ensimmäisellä kaudella pisteitä on saatu vähemmän. Pistesaalis näytti kauden puolessa välissä jäävän vielä pienemmäksi, mutta hyvä loppukiri nosti saaliin kohtalaiseksi.

Duon kausi päättyi näin ollen runkosarjaan. Kauden aikana Duon kapea pelaajamateriaali joutui todella tiukoille, loukkaantumisia ja sairas poissaoloja oli aivan liikaa. Kauden aikana valmentaja sekä huoltaja joutui pukemaan kertaalleen varusteet ylleen, että saatiin joukkue kasaan. Kokonaisuutena kaudesta jäi mieleen monet vaikeudet, mutta myös paljon positiivisia tapahtumia.

Kausi 2005-06

Kauden 2005-2006 päätyttyä Duo täytti 10-vuotta.

Duo sijoittui runkosarjassa kahdeksanneksi. Duon sijoitus ei ollut aivan se mitä kauden alussa suunniteltiin, mutta kaudessa oli monta positiivista asiaa. Duon kausi päättyi näin ollen runkosarjaan.

Duon II-joukkue pelasi 2. divisioonaa pienellä materiaalilla, mutta sarjasijoitus oli aivan kelvollinen seitsemäs.

Duon ikämiesjoukkue osallistui SM-turnaukseen saavuttaen Duon historian korkeimman sijoituksen. Turnauksen neljäs sija ratkesi rangaistuslaukauksilla.

Kausi 2006-07

Duo96 Kauden päättäjäiset järjestettiin lauantaina 5.5.2007. Seuraavassa kooste päättyneestä kaudesta seuran managerin Mika Kyrön sanoin:

I-joukkueen kausi oli vaikea ja onnistumisia oli kaudella vähän. Monet ottelut olivat tasaisia, mutta pisteet jäivät kuitenkin vastustajille. Pelaajamateriaalin kapeus näkyi joukkueen otteissa selvästi. II-joukkueen panos oli hyvä, joukkueeseen tuli monta uutta pelaajaa täyttäen paikkansa todella hyvin. Ikämiesjoukkue pelasi SM-turnauksessa ja sijottui sijoille 5-8.

Kausi 2007-08

Duo 96 päätti kautensa lauantaina 12.4.2008. Duo 96:n kausi oli kautta aikojen paras. Joukkue sijoittui runkosarjassa toiseksi ja play off-pelien jälkeenkin sijoitus oli toinen. SM-liigan tasonmittausottelussa Lieksan Intoa vastaan Duo 96 voitti ja tämän myötä sai mahdollisuuden tehdä jämsäläistä historiaa olemalla mahdollisesti ensimmäinen joukkue SM-sarjatasolla. Seuraavassa otteita seuran managerin Mika Kyrön tervetuliaispuheesta:
Erittäin iso kiitos yhteistyöyrityksille suuresta tuesta sekä kaikille yksityishenkilöille, jotka osallistuivat seuran toimintaan menneellä kaudella.

Kaukalopallo kauden 2007-2008 ottelut on taas takana ja tuloksekas talvi onnellisesti ohi. Suurella sydämmellä taivallettu kausi päättyi I-joukkueen osalta 1. divisioonan historian parhaaseen sijoitukseen.

Duon sijoitus runkosarjan jälkeen oli toinen. Playoff otteluiden jälkeen Duo oli myös 1. divisioonan toinen. Kausi huipentui SM-liigan tasonmittausotteluun Lieksan Intoa vastaan, joka päättyi Duon voittoon. Kausi meni arvosanalla kiitettävä.

Kaukalopalloliigaan nousu on urheilullisesti varmistettu. Tällä hetkellä seurassa tehdään kovasti töitä ja yritetään saada kasattua SM-liigaan vaativa rahoitus kasaan. Duolla on mahdollisuus tehdä jämsäläistä historiaa olemalla 1. joukkue SM-sarjatasolla. Päätös asiasta tehdään toukokuussa.

Toivon, että olette rinnallamme tekemässä jämsäläistä urheiluhistoriaa. Tarvitsemme kaikki jokilaaksolaisia pelaajia mukaa kaukalopallon eteenpäin viemiseksi. Uudet ja vanhat pelaajat ovat tervetulleita mukaan seuratoimintaan.

II-joukkueen pelaaminen 2.divisioonassa oli tyydyttävällä tasolla. Joukkueen kausi päättyi runkosarjaan, sijoitus 8. Joukkueeseen tuli uusia pelaajia mukaan, joiden avulla kaukalopallon jatkuvuutta turvataan.

Duo 96:n talous on kunnossa ja osaavien vapaaehtoistyöntekijöiden käsissä. Tällä hetkellä yhteistyöyrityksiä on noin sata kappaletta. Ilman tätä suurta joukkoa näin hyviä mahdollisuuksia ja saavutuksia ei olisi tarjottavissa seuran jäsenille ja jämsän jokilaaksolaisille.

Vapaaehtoistyötä tekeville erityiset kiitokset menneestä kaudesta, toivottavasti saamme nauttia teidän panoksestanne Duon eteen myös jatkossa. Yhdessä ja yhteispelillä me menemme vielä parempaa kohti.

Kausi 2008-09

Palkittuja:

Liigajoukkue: Paras pelaaja, Jani Nurminen
Pistepörssin voittaja, Henri Jukkara

II-joukkue: Joukkuepelaaja, Markku Uusipaasto
Pistepörssin voittaja, Tuomas Lyytikkä

Vuoden pelaaja (pelaajien äänestys), Jani Nurminen

Vuoden tsemppipelaajat, Anssi Seppälä (II-joukkue) ja Juha Väätäinen (liigajoukkue)

Taistelijan malja, Riku Lainkari

Muut tunnustukset:
– Joukkueenjohtotehtävistä Olli Jukkara
– Pasi Tavilampi, Ville Kouhia ja Marko Rauhala huoltotehtävistä.
– Nina Kainiemi, Kaisa Salminen, Reijo Kiiski, Esa Häkkinen, Susanna Kivelä, Tapani Huikuri, Mikko Aho, Harri Toivonen, Mirka Arosanervo ja Tarja Kymäläinen aktiivisesta seuratyöskentelystä.

Kausi 2010-11

Otteita seuran managerin Mika Kyrön tervetuliaispuheesta.
– Kiitos kaikille isosta työmäärästä Jämsäläisen kaukalopallon eteen
– Suuri saavutus on olla mukana joukkuelajissa SM-sarjatasolla
– Jokaisen panosta tarvitaan myös jatkossa, että SM-sarja taival jatkuu
– Duon joukkueet pelasivat tuloksellisesti loistavan kauden.
– Liigajoukkue taisteli liigan runkosarjan voitosta ja playoff-ottelut olisivat kääntyä suuntaan tai toiseen, II-joukkue oli 2. div. Keski-Suomen lohkon toinen ja Ikämiesten Suomen mestaruus on hieno saavutus

Pekka Koivuniemen terveiset:
– Mennyt kausi on loistava osoitus sisukkaasta työstä Duon hyväksi
– Kausi oli antoisa, mutta jotain jäi vielä ”hampaankoloon”, mitali jäi puuttumaan

Palkittuja:

Liigajoukkue:
Paras pelaaja, Harri Jalonen
Pistepörssin voittaja, Harri Jalonen

II-joukkue:
Paras pelaaja, Juha Korhonen
Pistepörssin voittaja, Tero Saarinen

Vuoden pelaaja (pelaajien äänestys), Harri Jalonen

Vuoden joukkuepelaajat, Hannu Toivo ja Tero Saarinen

Taistelijan malja, Sami Hurske

Muut tunnustukset:
– Joukkueenjohtajat Pekka Koivuniemi ja Veikko Vainiola.
– Pasi Tavilampi, Ville Kouhia ja Marko Rauhala huoltotehtävistä.
– Jari Halonen pitkäaikaisesta seuratyöskentelystä.
– Niina Kainiemi, Kaisa Salminen, Reijo Kiiski, Esa Häkkinen, Susanna Kivelä, Jukka Kivelä, Harri Toivonen, Markku Saarinen, Johanna Saarinen, Mirka Arosanervo, Tauno Arosanervo, Erkki Räsänen, Timo Jormakka, Viivi Koivuniemi, Sami Vaherla ja Tommi Pasanen aktiivisesta seuratyöskentelystä.

kuva Duon porukasta, paras pelaaja Harri Jalonen ryhmäkuvan keskellä.

Kausi 2011-12

Mennyt sarjakausi oli Duon historian menestyksekkäin. Kaukalopalloliigajoukkue saavutti SM-hopeaa. Duon II-joukkue pelasi 2.divisioonan Keski-Suomen lohkossa, voittaen oman lohkonsa. Duo III-joukkueen sijoitus Keski-Suomen 3.divisioonassa oli toinen. Duon ikämiesjoukkue voitti SM-kultaa Raumalla pelatussa turnauksessa.

Palkittuja:

Liigajoukkue:
Paras pelaaja, Sami Hurske
Pistepörssin voittaja, Harri Jalonen 23 ottelua 15+36=51

II-joukkue:
Paras pelaaja, Tuomas Enroos
Pistepörssin voittaja, Ari Vilenius 11 ottelua 22+21=43

III-joukkue:
Paras pelaaja, Esa-Pekka Kauria
Pistepörssin voittaja, Esa-Pekka Kauria 10 ottelua 8+5=13

Vuoden pelaaja (pelaajien äänestys), Sami Hurske

Vuoden tsemppipelaajat, Niklas Vesterinen ja Pasi Karvonen

Taistelijan malja, Henri Jukkara

Muut tunnustukset:

Huoltotehtävistä Pasi Tavilampi, Ville Kouhia, Toni Niemi ja Marko Rauhala

Aktiivisesta seuratyöskentelystä Pertti Ollikainen, Kaisa Salminen, Reijo Kiiski, Esa Häkkinen, Veikko Vainiola, Susanna Kivelä, Jukka Kivelä, Harri Toivonen, Markku Saarinen, Johanna Saarinen, Mirka Arosanervo, Tauno Arosanervo, Erkki Räsänen, Timo Jormakka, Olli Hurme, Taito Perälä ja Tommi Pasanen sekä Kikan salibandynaiset.

Kausi 2014-15

Menneellä sarjakaudella Duon menestys jatkui hyvänä, tuloksena kaksi SM-mitalia. Kaukalopallon SM-sarjajoukkue saavutti SM-pronssia. Duon II-joukkue pelasi 2.divisioonan Keski-Suomen lohkossa, sijoitus kolmas. Duon ikämiesjoukkue voitti SM-kultaa Lappeenrannassa pelatussa turnauksessa.

Palkittuja:

SM-joukkue:
Paras pelaaja, Niklas Vesterinen
Pistepörssin voittaja, Harri Jalonen 20 ottelua 15+36=51

II-joukkue:
Paras pelaaja, Jussi Mäkinen
Pistepörssin voittaja, Juha Niemi 11 ottelua 25+18=43

Vuoden pelaaja (pelaajien äänestys), Niklas Vesterinen
Vuoden tsemppipelaajat, Risto Koskela ja Timo Suutari
Taistelijan malja, Tuomas Mustakallio

Muut tunnustukset:

– Valmentajat Juha Niemi ja Pasi Kukko.
– Huoltotehtävistä Pasi Tavilampi ja Toni Niemi.
– Aktiivisesta seuratyöskentelystä Pertti Ollikainen, Kaisa Salminen, Pasi Kaartinen, Veikko Vainiola, Susanna Kivelä, Jukka Kivelä, Harri Toivonen, Markku Saarinen, Mirka Arosanervo, Tauno Arosanervo, Erkki Räsänen, Timo Jormakka, Olli Hurme, Taito Perälä, Raine Järvinen ja Tommi Pasanen sekä Kikan salibandynaiset.